Cennik wyrobów wędzonych
Wszystkie oferowane przez naszą firmę wyroby wędzone dostępne są w atrakcyjnym przedziale cenowym. Jesteśmy przekonani, że każdy klient znajdzie produkt adekwatny do swoich preferencji smakowych. Zachęcamy do zapoznania się z cenami poszczególnych propozycji.
Ryby wędzone | |
---|---|
Wędzone krewetki 16/20 | 180 zł/kg (na zamówienie) |
Polędwica z łososia wędzona na zimno w siatce NOWOŚĆ! | 165 zł/kg (Cena tygodnia) |
Węgorz wędzony na gorąco | 160 zł/kg |
Łosoś na zimno | 132 zł/kg (Cena tygodnia) |
Szaszłyk z łososia z ananasem na gorąco | 105 zł/kg |
Łosoś na ciepło stek | 120 zł/kg (Cena tygodnia) |
Jesiotr wędzony na gorąco w całości | 100 zł/kg |
Maślana | 85 zł/kg |
Halibut | 70 zł/kg |
Srebrzyk filet opiekany w occie | 70 zł / wiadro (3kg) |
Kabanosy z łososia (90% Łososia Atlantyckiego) | 55 zł/kg |
Filet ze srebrzyka 2kg | 65 zł/wiadro |
Ryba dorszowata po grecku | 30 zł/kg lub wiadro 3kg/80zł |
Pstrąg potokowy bez głowy | 50 zł/kg |
Pstrąg łososiowy | 55 zł/kg |
Trewal kawałki wędzony na gorąco | 50 zł/kg |
Roladki śledziowe smażone w zalewie octowej | 50 zł/opakowanie 1,9kg |
Ogony łososia na zimno | 45 zł/kg |
Krajanka śledziowa | 40 zł/kg (opakowanie 1,5kg/55zł) |
Makrela wędzona na zimno | 40 zł/kg (na zamówienie) |
Makrela duża | 29 zł/kg |
Opiekany filet ze śledzia w occie wiadro 1kg | 25 zł/wiadro |
Tatar z łososia atlantyckiego 200g | 15 zł/200g (75 zł/kg) |
Paprykarz z łososia | 6 zł/sztuka |
Pasta makrelowa | 6 zł/sztuka |
Wędliny | |
Polędwica wieprzowa | 55 zł/kg |
Schab | 45 zł/kg |
Szynka | 45 zł/kg |
Baleron | 45 zł/kg |
Boczek | 45 zł/kg |
Kiełbasa swojska | 45 zł/kg |
Piersi z kurczaka | 40 zł/kg |
Piersi z indyka | 48 zł/kg |
Ćwiartka z kurczaka wędzona na gorąco | 7 zł/szt. |
Ser żółty wędzony (pakowane po około 0,45kg) | 55 zł/kg |
Ser wędzony 200g (bez przypraw) | 9 zł/szt. |
Ser wędzony 200g z czarnuszką, chilli, pieprzem, pomidorem, ziołami, kminkiem | 10 zł/szt. |
Mrożonki | |
Dorsz atlantycki filet ZSK (bez glazury) | 60 zł/kg |
Krewetki 16/20 (25% glazury) | 75 zł/kg |
Filet z halibuta 300 - 600g ZSK (bez glazury) | 70 zł/kg |
Sandacz 300 - 500g ZSK (20% glazury) | 70 zł/kg |
Filet z morszczuka bez skóry | 45 zł/kg |
Okoń nilowy filet | 60 zł/kg |
Tilapia filet | 31 zł/kg |
Sola filet | 32 zł/kg |
Świeże ryby | |
Węgorz wypatroszony i odszlamiony | 90 zł/kg |
Łosoś wypatroszony z głową | 55 zł/kg (Cena Tygodnia) |
Łosoś filet Trim D | 88 zł/kg (Cena Tygodnia) |
Okoń nilowy | 60 zł/kg |
Halibut tuszka | 50 zł/kg |
Mule | 40 zł/kg |
Kalmary tuba | 45 zł/kg |
Pstrąg łososiowy wypatroszony z głową | 38 zł/kg |
Pstrąg patroszony | 35 zł/kg |
Makrela duża tuszka | 22 zł/kg |